Tüm pazaryerlerinizi tek bir panelden kolay ve güvenle yönetin. Trendyol, Hepsiburada, N11, Çiçeksepeti, Amazon, Pazarama, PTT AVM, GXLocal, Ozon ve E-Ticaret sitenizi entegre edebilirsiniz.
Daha fazla bilgi alElektronik fatura sistemine dahil olan mükelleflerin arşivleme seçeneğine sahip olması, çıktı alma zorunluluğunu ortadan kaldırmaktadır. Faturalar tarihlere göre arşivlenmekte ve her zaman ulaşılabilir niteliğe sahiptir. Çıktı almak zorunda olmayan mükellefler, boşuna klasör masrafına girmiyor. Bu sayede faturaların kontrol edilmesi daha kolay bir hale geliyor. E-Fatura sisteminin asıl amacı çıktı almayı engellemektir. Böylelikle mükellefler kağıt masrafından kurtularak, faturalarını istediği zaman arşive ekleyebiliyor. Arşivleme otomatik olduğundan dolayı ekstra zaman kaybetmeye gerek kalmıyor. Faturalar TS Ofis yazılımıyla otomatik bir şekilde veri tabanına kayıt ediliyor. Mükellefler geçmişte kesilen faturaların kontrolünü yaparak, kendi iş yükünü hafifletmektedir. Kağıt masrafından kurtulmak mümkün hale geldiğinden dolayı masrafların en aza indirgenmesi söz konusu olmuştur.
E-Dönüşüm sisteminin asıl amacı doğayı korumak, kağıt masrafından kurtarmak ve ekstra maliyetleri azaltmaktır. Bu yüzden faturaların çıktısının alınması zorunlu değildir. Faturalar otomatik olarak arşivlenir ve kullanıcıların her zaman ulaşabileceği bir konuma getirilir. Bu konuma getirilmesi, fatura işlemlerinin daha kolay bir şekilde yapılmasına olanak tanıyor. Tüm bunların yanı sıra E-Fatura sistemi arşivlenen faturaların muhafaza edilmesini sağlıyor ve hiçbir şekilde kaybolmamasına olanak tanıyor. Bu sayede mükellefler kağıt faturaların kaybolma riskini, elektronik fatura sisteminde yaşamıyor. Faturaların muhafaza edilirken bilgilerinin olduğu gibi durması, karışıklıkların engellenmesine sebebiyet vermektedir. Faturalar kesilirken sahip olduğu bilgilerle birlikte arşivlenmekte ve istenildiği taktirde ulaşılabilir konuma sahip olmaktadır.
Elektronik fatura gönderildikten sonra düzenlenemez. Yollanan faturanın iptal edilmesi esnasında yeni bir fatura oluşturulabilir. Faturanın iptalini sadece karşı taraf yapabilmektedir. E-Fatura sisteminde gönderilen faturalar üzerinde değişiklik yapılmaması, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından konulan kurallar arasında yer almaktadır. E-Arşiv faturası sistemindeyse yollanan fatura iptal edilebilmektedir. Faturanın iptal edilmesi ve yerine yeni bir faturanın oluşturulması mümkündür. Bu sayede mükellefler yolladığı faturada yanlış bir detay gördüğü taktirde faturayı iptal edip, yenisini oluşturabilmektedir. Sunulan bu olanağın karışıklıkların önüne geçmesi, birçok problemin de giderilmesine sebebiyet vermiştir. Kullanıcıların faturayı iptal etmesi halinde yeni bir fatura da oluşturulabilmektedir.
Düzenlemenin yapılmaması, alıcı ve satıcı arasındaki güvenliği oluşturmaktadır. Fatura gönderildikten sonra düzenleme yapılmamakta ve talep edildiği taktirde iptali yapılabilmektedir. İptali sağlayan fatura ise E-Arşiv faturası sistemidir. E-Fatura sisteminde ise faturanın iptalini mükellef yapmamaktadır. Mükellefler dilediği taktirde iki sisteme de geçiş yaparak, istediği şekilde yönetim yapabilmektedir. İki sisteme de geçilmesi, herkes tarafından tavsiye edilmektedir. TS Ofis olarak müşterilerimize tüm olanakları sunuyor ve fatura iptali yapmalarına yardımcı oluyoruz. E-Arşiv sistemi kullanıldığı taktirde faturaların iptal edilmesi veya yeni bir faturanın oluşması mümkündür. Bu sayede müşterilerimiz istediği şekilde faturalarını yönetebiliyor. Arşivlenen faturaların hiçbir şekilde düzenlenmesi söz konusu değildir. Mükelleflerin faturaları iptal edebilmesi için sadece 7 gün süreleri bulunmaktadır. 7 günü geçen faturaların iptali gerçekleşemez.
Fatura iptal işleminin yapılması 7 gün içerisinde gerçekleşmelidir. 7 günden sonra faturalar iptal edilmemekte ve onaylanmış fatura olarak sayılmaktadır. Bu tarz durumlarda problem yaşanıyorsa müşteri ile irtibata geçilmelidir. Bazı sistemler yedi günden fazla süreye izin verse de, bu tarz durumların cezai işlemlere tabi tutulması birçok problemin oluşmasına sebebiyet verecektir. Bu yüzden E-Fatura sistemini kullanan şirketlerin Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından düzenlenen kurallara uyması gerekir. TS Ofis olarak bu kurallara göre sistem oluşturduk ve müşterilerimizin güvenini sağladık. Böylelikle müşterilerimiz kurallara göre fatura işlemlerini yapabilmekte ve güven tehdidi oluşturacak herhangi bir problemle karşılaşmamaktadır.
Pazaryeri entegrasyonları hakkında e-ticarette bütünü oluşturan parçalardan birisidir diyebiliriz. Markalar, pazaryeri entegrasyonları ile e-ticaret sitelerini diledikler...
Dijital ortamda alınmış olan izinlerin saklanması ve arşivlenmesi, belgelerin güvenliği ile gizliliğinin sağlanması, gerektiği zaman arşivden çıkartılması ve bu süreçleri...
Sanal pos; banka kartları veya kredi kartları ile alışveriş yapmak istendiğinde cihazların internete entegre edilmesiyle kullanılan hâlleridir. Ürünlerin online ortamda s...