Tüm pazaryerlerinizi tek bir panelden kolay ve güvenle yönetin. Trendyol, Hepsiburada, N11, Çiçeksepeti, Amazon, Pazarama, PTT AVM, GXLocal, Ozon ve E-Ticaret sitenizi entegre edebilirsiniz.
Daha fazla bilgi alE fatura kullanımı, tüm sektörlerde olduğu gibi muhasebede de dijitalleşmenin artması ile önemli bir kavram hâline geldi. Her geçen gün hızla dijitalleşen dünyada e fatura kullanımına dair pek çok sistem geliştirilmekte. Direkt olarak e fatura için kullanılan muhasebe uygulamaları, e fatura özelliğini bünyesinde barındıran farklı kategorilerdeki uygulamalar…
Teknolojideki bu gelişme ve dijitalleşmenin etkisi sağlıktan ticarete, ticaretten bürokrasiye, bürokrasiden iletişime bütün sektörlerde belirgin biçimde hissedilmektedir. E dönüşüm kavramı, 2004 senesinin başlarında hayatımıza girdi ve o günden bugüne çok hızlı bir ivme kazandı. Alışverişlerin şekli e ticarete dönüşürken muhasebecilerin raflarını dolduran klasörler ve bunların içindeki basılı faturalar bilgisayarlarda oluşturulup saklanan e fatura formuna ulaşmıştır. Şirketlerin geleceğini belirleyen tüm bu küresel süreçte faaliyetlerin yürütülebilmesi için entegratör firma seçimi de büyük önem taşımaktadır. Bu içeriğimizde e fatura entegratörü seçiminde önemli olan noktaları ele aldık.
Yayımlanan tebliğ doğrultusunda 2019 – 2020 hesap dönemleri arasında cirosu 5 milyon TL üzerinde olan mükelleflerin 01.07.2021 tarihinden itibaren e fatura ve e arşiv uygulamalarına geçme zorunlulukları bulunmaktadır. E dönüşüm hizmeti adına elektronik kayıt oluşturabilme yetkisine sahip olan entegratör firmalar mükelleflerin bütün kayıtlarını oluşturabildikleri gibi bu kayıtların takibini de yapmaktalar. E arşiv ve e fatura kayıtlarını yüksek hızda imzalama olanağına sahip HSM cihazları aracılığı ile imzalayabilen entegratörler 7/24 erişilir durumda olan bir sistemi vadediyorlar. Aynı zamanda mükelleflerin bu kayıtlara web portalından erişebilmelerine imkân tanıyorlar ve mükellef verilerini yedekleyip veri kaybı yaşanmasının da önüne geçiyorlar.
Özel bir entegratör firması ile çalışmak e dönüşüm sürecinde iş kolaylığı ve güvenilirlik açılarından avanta sağlamaktadır. GİB’in kendisine vermiş olduğu yetkinin dışına çıkamayan entegratör firmaların seçiminde aşağıda sıraladığımız unsurları göz önünde tutmak oldukça önemlidir.
TS Ofis Online Ön Muhasebe Programı, “ön muhasebe programı nedir, ön muhasebe programı nasıl kullanılır, ön muhasebe eğitimi, stok ve cari takip programı, kolay ön muhasebe programı” gibi Google aramalarında sık sık aratılan soruların cevabı olarak karşımıza çıkıyor. TS Ofis Online Ön Muhasebe Programı, uzun yıllar boyunca sektördeki varlığı ve uzman ekibi ile ön muhasebe işlemlerini bulut tabanlı programda oluşturup yedekliyor. İhtiyaçlara yönelik olarak özelleştirilebilen ve TS Ofis’te sunulan çözümler TS Ofis’i kullanan şirketlerin rekabet ortamında fark atmalarını sağlıyor.
TS Ofis Online Ön Muhasebe Programı entegrasyon sistemleri ile entegre olabilen, tuttuğu kayıtları çok kısa sürede yedekleyip entegrasyon sistemine aktarabilen bir online ön muhasebe programıdır. GİB’in belirlemiş olduğu standartlar doğrultusunda e fatura çözümleri sunmak TS Ofis Online Ön Muhasebe Programı ile çok kolay.
Kurumlar Vergisi, kurumların mali yıl boyunca elde ettikleri kazanç üzerinden alınan vergi anlamına geliyor. Kanunen yazılım sektöründe faaliyet gösteren kişi ve firmalar...
e-dönüşüm danışmanlığı ile bugün pek çok işletme çok kısa bir süre içerisinde e-faturaya geçebiliyor. Bu dönüşüm yalnızca e-faturayı değil tüm maliyet yönetimi için geçer...
N11’den Trendyol’a, ÇiçekSepeti’nden Gittigidiyor’a, Amazon’dan Hepsiburada’ya kadar birçok ve çeşitli online pazaryeri, artık hayatımızın önemli bir parçası haline geldi...